Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tito_la's Fc (30964) - tæmæˈzɪɣt (778204) » 692041391: T69/J14/VI

Liga 692041391 Información oficial sobre el partido 692041391 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VI.139 (14457)

Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido 3 - 0 HARIRA GANG Alineación oficial del equipo 'HARIRA GANG' en el partido
Christoph Bayer (16') 1 - 0
Christoph Bayer (35') 2 - 0
Christoph Bayer (73') 3 - 0
Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido 3 - 0 HARIRA GANG Alineación oficial del equipo 'HARIRA GANG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido 2 - 0 HARIRA GANG Alineación oficial del equipo 'HARIRA GANG' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tito_la's Fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Tito_las va ser Christoph Bayer.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Tito_las i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 35 minuts de joc. Mentre en Christoph Bayer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tito_las a 3 - 0. Christoph Bayer va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Tito_las va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gonzalo Bonavitta en un 1 contra 1 amb el porter Julio Laguna Guillén, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Juuso Mäkelä va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tito_las va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Eugen Žuvanić va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Mariusz Skipirzepa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Salvatore Carrieri es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Montalvo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Guido Serra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Jamie Bill gairebé va marcar per a Tito_las des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

HARIRA GANG

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): HARIRA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Miloš Horák va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fernando Polo Galván va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el HARIRA sortien al contraatac. La falta llançada per Jairo Álvarez va sortir força alta sense massa perill.