Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Muxia (118583) - buscape team (1414506) » 692040791: T69/J4/VI

Liga 692040791 Información oficial sobre el partido 692040791 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VI.129 (14447)

Paquetots FCC Alineación oficial del equipo 'Paquetots FCC' en el partido 2 - 2 buscape team Alineación oficial del equipo 'buscape team' en el partido
Charles Mwesigwa (36') 1 - 0
Carl Ophoff (47') 2 - 0
2 - 1 Harun Vehabović (64')
2 - 2 Roman Canete (77')
Paquetots FCC Alineación oficial del equipo 'Paquetots FCC' en el partido 2 - 2 buscape team Alineación oficial del equipo 'buscape team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paquetots FCC Alineación oficial del equipo 'Paquetots FCC' en el partido 2 - 1 buscape team Alineación oficial del equipo 'buscape team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paquetots FCC

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Paquetots van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Charles Mwesigwa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Carl Ophoff va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Paquetots van sortir al contraatac amb encert al minut 5, però Carl Ophoff no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Paquetots va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carl Ophoff va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Francisco Fogaza.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Baptista Delpuig una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Juan Francisco Fogaza va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Lalor Cabañas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aleksander Pacura! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

buscape team

Goles Goles

  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): buscape va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Harun Vehabović va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): buscape van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 77, quan Roman Canete va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Eduardo Garosa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Paulo Domingos Amorim quasi marca en una jugada assajada de córner que Harun Vehabović havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Samu Pykälämäki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Garosa de buscape la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.