Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cordassa (311580) - la conarda c.f (120088) » 692040188: T69/J8/VI

Liga 692040188 Información oficial sobre el partido 692040188 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VI.118 (14436)

Emochin CF Alineación oficial del equipo 'Emochin CF' en el partido 2 - 2 la conarda c.f Alineación oficial del equipo 'la conarda c.f' en el partido
Henri Berends (23') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Camiou (34')
1 - 2 Joaquín Camiou (36')
Rafael Martínez Sáinz (84') 2 - 2
Emochin CF Alineación oficial del equipo 'Emochin CF' en el partido 2 - 2 la conarda c.f Alineación oficial del equipo 'la conarda c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Emochin CF Alineación oficial del equipo 'Emochin CF' en el partido 2 - 0 la conarda c.f Alineación oficial del equipo 'la conarda c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emochin CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Henri Berends, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Emochin equilibrava la balança al minut 84. En Rafael Martínez Sáinz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfredo Ruiz de Galarreta al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Henri Berends va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Jaime del Monte de Emochin va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 56, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Antti Pisilä no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mark Boersma s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henri Berends de Emochin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

la conarda c.f

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joaquín Camiou de conarda va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El conarda era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joaquín Camiou va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): conarda va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Agoitz Mikelerena que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Walter Giorgio Bonfiglio de conarda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82 del partit, Walter Giorgio Bonfiglio de l'equip conarda, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.