Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cafetería Laguna S.L (48983) - Ecuador de Portugalete (47448) » 692039945: T69/J3/VI

Liga 692039945 Información oficial sobre el partido 692039945 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VI.114 (14432)

Butras Alineación oficial del equipo 'Butras' en el partido 2 - 2 Ecuador de Portugalete Alineación oficial del equipo 'Ecuador de Portugalete' en el partido
Claus Kropman (8') 1 - 0
Bogusz Gracz (20') 2 - 0
2 - 1 Ramón María Macías Blanco (37')
2 - 2 Gonzalo Velarde (76')
Butras Alineación oficial del equipo 'Butras' en el partido 2 - 2 Ecuador de Portugalete Alineación oficial del equipo 'Ecuador de Portugalete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Butras Alineación oficial del equipo 'Butras' en el partido 0 - 3 Ecuador de Portugalete Alineación oficial del equipo 'Ecuador de Portugalete' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Butras

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Claus Kropman, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Butras es posava per davant!
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Butras va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bogusz Gracz va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Vitón va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Björn Weßner va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Butras va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Björn Weßner en un 1 contra 1 amb el porter Ingo Garbrecht, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Björn Weßner de Butras es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Ecuador de Portugalete

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ramón María Macías Blanco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 160 Minuto 76 (Gol de falta): L'entrenador de Ecuador es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Gonzalo Velarde era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Benjamín Lastra ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gonzalo Velarde va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Benjamín Lastra va fer una jugada per la banda esquerra, però Enrique Villaurreta va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Petko Alexiev va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ecuador va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrique Villaurreta va desviar el xut final de Ramón María Macías Blanco després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francés Xavier Grassot de Ecuador amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.