Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldito Pirata Ladrón FC (1367899) - Diables Blaus (1430406) » 692037870: T69/J2/VI

Liga 692037870 Información oficial sobre el partido 692037870 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VI.77 (14395)

Maldito Pirata Ladrón FC Alineación oficial del equipo 'Maldito Pirata Ladrón FC' en el partido 2 - 2 Diables Blaus Alineación oficial del equipo 'Diables Blaus' en el partido
0 - 1 Antoni Josep Olesa (3')
Mihail Postolov (20') 1 - 1
Gonzalo Juerga (29') 2 - 1
2 - 2 Juuso Seppänen (37')
Maldito Pirata Ladrón FC Alineación oficial del equipo 'Maldito Pirata Ladrón FC' en el partido 2 - 2 Diables Blaus Alineación oficial del equipo 'Diables Blaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maldito Pirata Ladrón FC Alineación oficial del equipo 'Maldito Pirata Ladrón FC' en el partido 4 - 1 Diables Blaus Alineación oficial del equipo 'Diables Blaus' en el partido
Tiene mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maldito Pirata Ladrón FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Eliseu Charlín entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Maldito, un peu providencial d'en Mihail Postolov va situar el 1-1 al panell digital.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gonzalo Juerga, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dimitrije Isaković va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Dimitrije Isaković va estar a punt de marcar al minut 9 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Eliseu Charlín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maldito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael Piña va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Julio Alberto Orsi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Maldito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mihail Postolov en un 1 contra 1 amb el porter Julio Alberto Orsi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Diables Blaus

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de DB el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antoni Josep Olesa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Juuso Seppänen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): DB va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Antoni Josep Olesa va quedar-se sol davant el porter Varlam Shamshelashvili, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juuso Seppänen.