Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ribera del Duero (435704) - Pencos Balompie (1364918) » 692036913: T69/J1/VI

Liga 692036913 Información oficial sobre el partido 692036913 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.60 (14378)

F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 3 - 2 Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido
Matija Grgurović (21') 1 - 0
Frank Breiner (22') 2 - 0
2 - 1 Miguel Cortiguera (30')
2 - 2 Beltran Grassot (67')
Jan Jandura (87') 3 - 2
F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 3 - 2 Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 1 - 1 Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ribera del Duero

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Matija Grgurović al minut 21, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Ribera i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Ribera va augmentar la diferència quan Frank Breiner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 106 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 87 minuts, Jan Jandura va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Reinaldo Ramírez al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vittorio Borfiga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tommi Marttila de Ribera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Ribera ho intentava per la dreta per mitjà de Dirk Toebaert, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Dirk Toebaert arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Payllu Adriazola de Ribera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Łukasz Glanc va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Pencos Balompie

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Un mica després, Miguel Cortiguera de Balompie va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Als 67 minuts de partit, Beltran Grassot de Balompie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Redomero de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.