Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos (1365476) - Tiburones del Atlántico (779075) » 692035436: T69/J10/VI

Liga 692035436 Información oficial sobre el partido 692035436 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VI.33 (14351)

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 5 - 0 Recreativo Monte Pelée Alineación oficial del equipo 'Recreativo Monte Pelée' en el partido
Endrike Arriti (35') 1 - 0
Endrike Arriti (62') 2 - 0
Alex Maes (78') 3 - 0
Basilio Labadessa (84') 4 - 0
Manuel Dolarea (85') 5 - 0
Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 5 - 0 Recreativo Monte Pelée Alineación oficial del equipo 'Recreativo Monte Pelée' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos' en el partido 5 - 1 Recreativo Monte Pelée Alineación oficial del equipo 'Recreativo Monte Pelée' en el partido
Tiene un resultado normal 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Club de Futbol Toni Kroos

Goles Goles

  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 una excel·lent centrada de Gregório Ribeiro Castro va arribar a Endrike Arriti, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Endrike Arriti va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alex Maes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a RMCFTK.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el RMCFTK va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Basilio Labadessa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de RMCFTK va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Dolarea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Alex Maes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RMCFTK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Erwin-Christian Hansmann de RMCFTK va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Recreativo Monte Pelée

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en 邵 (Shao) 敬尉 (Jingwei) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Jalil Hajikandi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domitilo Klickmann de Recreativo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nataniel Pozo López.