Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capri by Barca (307985) - Tres quartos (1436035) » 692035125: T69/J2/VI

Liga 692035125 Información oficial sobre el partido 692035125 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VI.28 (14346)

Capri by Barca Alineación oficial del equipo 'Capri by Barca' en el partido 4 - 0 Tres quartos Alineación oficial del equipo 'Tres quartos' en el partido
Rastislav Gracias (8') 1 - 0
Carsten Hausener (62') 2 - 0
Dimitar Torbov (70') 3 - 0
Mohammad Hossein Sarani (89') 4 - 0
Capri by Barca Alineación oficial del equipo 'Capri by Barca' en el partido 4 - 0 Tres quartos Alineación oficial del equipo 'Tres quartos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capri by Barca Alineación oficial del equipo 'Capri by Barca' en el partido 2 - 0 Tres quartos Alineación oficial del equipo 'Tres quartos' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capri by Barca

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Rastislav Gracias llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Carsten Hausener va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el CapBB va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Dimitar Torbov, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Dimitar Torbov va pentinar un córner cap al segon pal que Mohammad Hossein Sarani va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Dimitar Torbov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ricardo Mila va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Torsten Wiegand va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ernst Weinberger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CapBB van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mohammad Hossein Sarani, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Carsten Hausener de CapBB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tres quartos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): quartos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Raúl Ruiz Oviedo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Claus Christoph Schafhaupt va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pablo Pérez Romero va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): quartos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Pedro Vizconde va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Dani Mogas de quartos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.