Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Longuera U.D. (1332178) - atletic trueno (992406) » 692035088: T69/J7/VI

Liga 692035088 Información oficial sobre el partido 692035088 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.27 (14345)

Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido 4 - 1 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
0 - 1 Martí Salís (29')
José María Martin Fernández (48') 1 - 1
Fernando Medina Martín (64') 2 - 1
José María Martin Fernández (81') 3 - 1
Hossein Ali Torkashvand (83') 4 - 1
Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido 4 - 1 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Longuera U.D. Alineación oficial del equipo 'Longuera U.D.' en el partido 6 - 1 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
Tiene mala suerte 5.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Longuera U.D.

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, José María Martin Fernández va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fernando Medina Martín ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Longuera es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Longuera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José María Martin Fernández progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Longuera va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hossein Ali Torkashvand, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Longuera per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hossein Ali Torkashvand, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En José María Martin Fernández va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Longuera se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Longuera enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el Longuera va posar setge sobre la defensa central visitant però en Hossein Ali Torkashvand no va estar gens encertat.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Fernando Medina Martín va marxar de Limay Cuadrillero en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Longuera van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José María Martin Fernández va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Philipp Weidenau va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Montalvo Galán va rematar alt.

atletic trueno

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Martí Salís quedar desmarcat i marcar per a atletic al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miraç Ferih, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Pablo Serrano Ezquerra va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gilberto de Jesús Jiménez va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Teodor Nae de atletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Martí Salís de atletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.