Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juan Caminante FC (1457970) - Mean Machine in da house (801613) » 692034014: T69/J4/VI

Liga 692034014 Información oficial sobre el partido 692034014 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VI.8 (14326)

Juan Caminante FC Alineación oficial del equipo 'Juan Caminante FC' en el partido 2 - 2 Mean Machine in da house Alineación oficial del equipo 'Mean Machine in da house' en el partido
0 - 1 Alex Dobrovolszki (3')
Klaus Stauffer (8') 1 - 1
1 - 2 Alex Dobrovolszki (17')
Virgílio Rocha (78') 2 - 2
Juan Caminante FC Alineación oficial del equipo 'Juan Caminante FC' en el partido 2 - 2 Mean Machine in da house Alineación oficial del equipo 'Mean Machine in da house' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Juan Caminante FC Alineación oficial del equipo 'Juan Caminante FC' en el partido 3 - 1 Mean Machine in da house Alineación oficial del equipo 'Mean Machine in da house' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juan Caminante FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Passat el minut 8 de joc, Klaus Stauffer facilitava les coses al Caminante amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Virgílio Rocha s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Carlos Sanabria no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Virgílio Rocha hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Caminante va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Virgílio Rocha en un 1 contra 1 amb el porter Krystian Wiercioch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Gerdt Carsldotter de Caminante va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrico Insigne de Caminante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Calvin Reid de Caminante va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramin Aslani de Caminante va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mean Machine in da house

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Machine va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Alex Dobrovolszki va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, Machine es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Alex Dobrovolszki es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gordon Węcławek després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Mastromatteo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gordon Węcławek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Rudy Spivey quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergio Mastromatteo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Gordon Węcławek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Soracipá es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.