Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bulla (434372) - Pablito Balompié España (1418099) » 692033850: T69/J5/VI

Liga 692033850 Información oficial sobre el partido 692033850 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VI.5 (14323)

Bulla Alineación oficial del equipo 'Bulla' en el partido 5 - 0 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
Franciszek Deptuszewski (29') 1 - 0
Vinnie Sollis (34') 2 - 0
Mikel Atxarte (58') 3 - 0
Vinnie Sollis (78') 4 - 0
Franciszek Deptuszewski (83') 5 - 0
Bulla Alineación oficial del equipo 'Bulla' en el partido 5 - 0 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bulla Alineación oficial del equipo 'Bulla' en el partido 1 - 1 Pablito Balompié España Alineación oficial del equipo 'Pablito Balompié España' en el partido
Tiene mucha potra 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,2 % 40,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulla

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): El Bulla era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Franciszek Deptuszewski va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bulla van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Vinnie Sollis.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Mikel Atxarte de Bulla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Bulla va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 78, quan Vinnie Sollis, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 0.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Franciszek Deptuszewski va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bulla, al minut 83. El marcador va canviar a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christos Tempelopoulos va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Wassim Badrani va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bulla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rupert Schwillinsky, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Pablito Balompié España

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Jan 'Kroos' Smedsrud va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Jan 'Kroos' Smedsrud l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ilirian Bardhi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Pablito havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Aguilar de Pablito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.