Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estepona City (314773) - machos Balompie (125402) » 692033503: T69/J2/V

Liga 692033503 Información oficial sobre el partido 692033503 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / V.255 (5770)

Estepona City Alineación oficial del equipo 'Estepona City' en el partido 0 - 2 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
0 - 1 Stanisław Malatyński (61')
0 - 2 Stanisław Malatyński (69')
Estepona City Alineación oficial del equipo 'Estepona City' en el partido 0 - 2 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estepona City Alineación oficial del equipo 'Estepona City' en el partido 0 - 1 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estepona City

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Estepona van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 16 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Cristóbal Díaz-Aguado no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Estepona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Maiol Munté, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Estepona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Gilberto Mari va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Cristóbal Díaz-Aguado de Estepona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

machos Balompie

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Balompie va ser finalitzada des de l'esquerra per Stanisław Malatyński al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Stanisław Malatyński de Balompie va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Afaghis Benzekri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però César Ortega no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Kalman Rodovski va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Stanisław Malatyński ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Hein Grignet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hein Grignet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Balompie va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan Behrad Fallahnezahd va quedar-se sol davant el porter Afaghis Benzekri, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Orán de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.