Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pajaritos CF (775503) - Rayo Falete (123236) » 692033305: T69/J9/V

Liga 692033305 Información oficial sobre el partido 692033305 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / V.251 (5766)

Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 1 Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido
Arnaud Planès (50') 1 - 0
Tito Lancia (51') 2 - 0
2 - 1 Pavao Šegota (83')
Ádám Maczák (84') 3 - 1
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 1 Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 0 Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 50 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 50 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Arnaud Planès llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pajaritos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tito Lancia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Chang-Min Ham va anar directament als peus de Ádám Maczák que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Falete. La jugada d'estratègia del Pajaritos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Chris Tan va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Tito Lancia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pajaritos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Roland Sarać del Pajaritos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Pajaritos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Fortunato Bellerín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Fortunato Bellerín gairebé va marcar per a Pajaritos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Rayo Falete

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Falete va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pavao Šegota va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Falete que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Atahualpa Aranda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.