Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Níjar (774754) - Atletico de Vega (1435176) » 692032997: T69/J2/V

Liga 692032997 Información oficial sobre el partido 692032997 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / V.246 (5761)

U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 1 - 2 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
0 - 1 José Fernando Rivero Osuna (14')
Raúl Alberto Mendicute (28') 1 - 1
1 - 2 Víctor Martorell (32')
U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 1 - 2 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 4 - 1 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Níjar

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Raúl Alberto Mendicute va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Iván Gastia de Níjar va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Marcian Tomodan va estar a punt d'empatar per a Níjar quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Edu Manzanares va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Fritz Schmiedt quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marcian Tomodan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Níjar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Atletico de Vega

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): Al 14 minuts, El Atletico va fer el 0-1. En José Fernando Rivero Osuna va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Gilbert Cardona entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atletico, un peu providencial d'en Víctor Martorell va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Víctor Martorell va quedar-se sol davant el porter Iván Mota, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Gilbert Cardona va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iván Mota va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Osorio Burgos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, el Atletico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Víctor Martorell s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Aleu Rodríguez Aznar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miguel Gand, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Luis Osorio Burgos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Fernando Rivero Osuna.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Dag Sæterskar de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Osorio Burgos de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.