Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chirpial Team (1579678) - Hércules Villena (777042) » 692031777: T69/J5/V

Liga 692031777 Información oficial sobre el partido 692031777 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / V.224 (5737)

Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido 2 - 2 Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido
0 - 1 Plutarco González (18')
0 - 2 Marcos Aso (41')
Robert Chmela (50') 1 - 2
Fabien Cuzin (61') 2 - 2
Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido 2 - 2 Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chirpial Team Alineación oficial del equipo 'Chirpial Team' en el partido 2 - 0 Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chirpial Team

Goles Goles

  • 104 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Robert Chmela va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Chirpial una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fabien Cuzin, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Fabien Cuzin del Chirpial ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Robert Chmela tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Harald Digruber va rebre molts aplaudiments. Al minut 32 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Marian Radu va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Pablo Catandil va estar a punt de marcar al minut 58 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Robert Chmela de Chirpial va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hércules Villena

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Enaitz Atxustegi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hércules, un peu providencial d'en Plutarco González va situar el 0-1 al panell digital.
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Antonio Guzmán va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Marcos Aso va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Hércules posava el marcador 0 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hércules sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Malko Audo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 59 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Shadmehr Azghadi de Hércules es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexey Sarapkin de Hércules va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.