Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cacotas NewTeam (1435724) - Los Túnica Negra (1430460) » 692028029: T69/J6/V

Liga 692028029 Información oficial sobre el partido 692028029 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.157 (5670)

Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 1 - 3 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
Armando Balestrieri (3') 1 - 0
1 - 1 Jiří Štejnar (39')
1 - 2 José Lavalle (57')
1 - 3 Vasile Neag (66')
Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 1 - 3 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido 2 - 0 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cacotas NewTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cacotas. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Armando Balestrieri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Vincenzo Göttler va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cacotas.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Vedeja va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 64, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Humbert Torrentbó.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Mari Acuña de Cacotas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Túnica Negra

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Jiří Štejnar va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Nuitaris i marcant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): El Nuitaris era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en José Lavalle va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): En Vasile Neag va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Nuitaris van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Cibrao Sillobre no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Nuitaris va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Manuel Fernández Moreno que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Manuel Del Páramo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Nuitaris va quedar sense poder incrementar el seu marcador.