Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asís CF (794504) - Pachaneros (1368878) » 692027636: T69/J6/V

Liga 692027636 Información oficial sobre el partido 692027636 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.150 (5663)

Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido 1 - 3 Petrodolares FC Alineación oficial del equipo 'Petrodolares FC' en el partido
Pablo Portabales (13') 1 - 0
1 - 1 Jes Brøndum (26')
1 - 2 Izidor Jaršinský (46')
1 - 3 Marcin Dziubak (67')
Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido 1 - 3 Petrodolares FC Alineación oficial del equipo 'Petrodolares FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido 1 - 1 Petrodolares FC Alineación oficial del equipo 'Petrodolares FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,3 % 66,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asís CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Pablo Portabales al minut 13, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Asís i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Asís va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a István Orosz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Abdul Habal va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdul Habal de Asís es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Petrodolares FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jes Brøndum per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 174 Minuto 46 (Gol de penalti): Quan passaven 46 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Petrodolares. En Izidor Jaršinský va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Marcin Dziubak de Petrodolares va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Roberto Acebal, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 12 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 12 la va desaprofitar Izidor Jaršinský de Petrodolares, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 15, en un 1 contra 1 amb el porter, però Edni Chajaj va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Marcin Dziubak des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Julio Lazaga va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Izidor Jaršinský, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Jes Brøndum va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Bonafonte va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roberto Acebal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Roberto Acebal de Petrodolares va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xisco Alcorisa de Petrodolares va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raül Munt de Petrodolares va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.