Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Rayo Vallekano (772328) - Real Pino C.F. (1372573) » 692027226: T69/J1/V

Liga 692027226 Información oficial sobre el partido 692027226 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.143 (5656)

A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 2 - 4 Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido
0 - 1 Matěj Frais (10')
David Blanch (32') 1 - 1
1 - 2 Márk Katona (48')
1 - 3 Matěj Frais (66')
Gotzon Iriarte (89') 2 - 3
2 - 4 Manuel Gramunt (89')
A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 2 - 4 Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 2 - 1 Real Pino C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pino C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,9 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Rayo Vallekano

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Vallekano aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan David Blanch va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Vallekano van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gotzon Iriarte en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Robert Lupp va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vallekano.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ngagne Bapinye de Vallekano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Pino C.F.

Goles Goles

  • 190 Minuto 10 (Gol de falta): El Matěj Frais va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Real Pino. 0-1.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Márk Katona que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Real Pino.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Eugenio Pandolfo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Matěj Frais, que no va fallar i va marcar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Manuel Gramunt de Real Pino va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Herbert Balkmann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juris Lētiņš, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Manuel Gramunt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Real Pino va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matěj Frais va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Matěj Frais. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iurgi Exerica.