Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

txoler's boys (1435188) - U.D. Fotingo Amarillo (771878) » 692025537: T69/J13/V

Liga 692025537 Información oficial sobre el partido 692025537 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.112 (5625)

txoler's boys Alineación oficial del equipo 'txoler's boys' en el partido 1 - 3 U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido
0 - 1 Ernesto de Gruyter (44')
0 - 2 Juancho Germán (44')
0 - 3 Rino Goldblatt (64')
Silvio Carrasco (66') 1 - 3
txoler's boys Alineación oficial del equipo 'txoler's boys' en el partido 1 - 3 U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
txoler's boys Alineación oficial del equipo 'txoler's boys' en el partido 2 - 0 U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

txoler's boys

Goles Goles

  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Silvio Carrasco va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 66, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del txolers, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): txolers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stefano Bidini en un 1 contra 1 amb el porter Vasil' Pamahovich, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): txolers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Amadee Sours va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vasil' Pamahovich.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Paco Vidanía va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Dwight Snape de txolers es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 44, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Silvio Carrasco no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Amadee Sours no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Silvio Carrasco va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Amadee Sours va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 53 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

U.D. Fotingo Amarillo

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Amarillo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 44. Ernesto de Gruyter va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Amarillo. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Juancho Germán va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Carlos Gómez de la Torre de Amarillo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Rino Goldblatt que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Manel Colltor va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Magdaleno Alférez, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Amarillo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Aurelio 'Canario' Mayorga va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Amarillo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aurelio 'Canario' Mayorga va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manel Colltor, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Ernesto de Gruyter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.