Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gallienero (49269) - Don bigotitos de peluche F.C. (988894) » 692024068: T69/J10/V

Liga 692024068 Información oficial sobre el partido 692024068 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / V.86 (5599)

gallienero Alineación oficial del equipo 'gallienero' en el partido 1 - 0 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
Milán Lukáts (19') 1 - 0
gallienero Alineación oficial del equipo 'gallienero' en el partido 1 - 0 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gallienero Alineación oficial del equipo 'gallienero' en el partido 2 - 0 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallienero

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Milán Lukáts va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de gallienero.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Milán Lukáts, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 287 Minuto 71 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del gallienero va deixar en bona posició a en Laureano Patiño per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Xofre Tui, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Cristian Guevara ja els havia advertit que el porter contrari, en Jesús Riquelme, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Don bigotitos de peluche F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): Amb 31 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Mosè Lascaro va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): bigotitos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Dojoodorj Chamuka des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): bigotitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Denis Monastyrskiy va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Denis Monastyrskiy de bigotitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.