Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATK Getafe (772368) - rey palentino (1593430) » 692023690: T69/J13/V

Liga 692023690 Información oficial sobre el partido 692023690 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.79 (5592)

ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 1 - 1 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
Alberto Gandía (24') 1 - 0
1 - 1 Horacjusz 'Lewandowski' Cegiełka (39')
ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 1 - 1 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 2 - 1 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATK Getafe

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va premiar Getafe amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alberto Gandía va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Getafe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Moritz Assinger en un 1 contra 1 amb el porter Waldemar Louwes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Riko Litmanen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Waldemar Louwes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Francia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vindio Gordoncillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Waldemar Louwes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrián Espinosa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

rey palentino

Goles Goles

  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Elpidio Castorina de palentino va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Horacjusz 'Lewandowski' Cegiełka, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Edgar Martinho, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Edgar Martinho ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de palentino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Horacjusz 'Lewandowski' Cegiełka va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Leo Kaiser quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de palentino van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Apolonijus Zibalas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Killian Matty de palentino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.