Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galaicos FC (1585350) - Torrenova F.C. (492438) » 692022601: T69/J7/V

Liga 692022601 Información oficial sobre el partido 692022601 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / V.60 (5573)

Galaicos FC Alineación oficial del equipo 'Galaicos FC' en el partido 1 - 3 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
0 - 1 Abel Ibaizábal (34')
Sergio González Ríos (65') 1 - 1
1 - 2 Ramón Amaya (75')
1 - 3 Juan Valencia (77')
Galaicos FC Alineación oficial del equipo 'Galaicos FC' en el partido 1 - 3 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galaicos FC Alineación oficial del equipo 'Galaicos FC' en el partido 0 - 1 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaicos FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Galaicos eren letals, i Sergio González Ríos va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sergio González Ríos va entorpir al marcador d'en Wilhelm-Leo von Bieberstein per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Galaicos sortien al contraatac. La falta llançada per Javier Pretel Marín va sortir força alta sense massa perill.
  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): En Javier Pretel Marín va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 21, però el porter visitant Israel Lledó el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Galaicos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aitame Omeya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 84, el Galaicos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Felipe del Bosque va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberte Villarjubín de Galaicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Torrenova F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Abel Ibaizábal que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Torrenova.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, Torrenova es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ramón Amaya es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Valencia va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Ramón Amaya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Carlos Llorens va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Valencia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Santiago Arbeláez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.