Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pantaleones (772261) - Don Prowaters (314657) » 692021048: T69/J11/V

Liga 692021048 Información oficial sobre el partido 692021048 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / V.32 (5545)

Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 0 - 0 Don Prowaters Alineación oficial del equipo 'Don Prowaters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 0 - 1 Don Prowaters Alineación oficial del equipo 'Don Prowaters' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantaleones

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hipolito Sotelo va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pedro Narváez Barba haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pantaleones al minut 39.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pantaleones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Radek Kaštyl, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pantaleones, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Radek Kaštyl va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 83, el Pantaleones estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Radek Kaštyl va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Don Prowaters

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Prowaters la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Prowaters va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en David Antonio Abolafio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ander Merino de Prowaters es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alkan Bozlak de Prowaters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.