Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Silent Death (120852) - F.C. Candelarias (1587048) » 692020861: T69/J6/V

Liga 692020861 Información oficial sobre el partido 692020861 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.29 (5542)

Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido 1 - 3 F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido
Tommaso Guzzetti (37') 1 - 0
1 - 1 Dustin Sindele (38')
1 - 2 Buenaventura Sinde (76')
1 - 3 Anicet Milla (79')
Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido 1 - 3 F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido 3 - 0 F.C. Candelarias Alineación oficial del equipo 'F.C. Candelarias' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silent Death

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Tommaso Guzzetti, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Silent va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ioan Hriţcu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en Sudir Narang va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Silent.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Alberto Lopes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Silent se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Edgar Ciszek va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

F.C. Candelarias

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 38. L'anotador per Candelarias va ser Dustin Sindele, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Buenaventura Sinde es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Anicet Milla sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 79 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Candelarias va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Sergio Narváez Barón va quedar-se sol davant el porter Jörn Bemberg, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Anicet Milla va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jörn Bemberg, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio Narváez Barón va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eric Zipfel de Candelarias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Buenaventura Sinde de Candelarias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Dustin Sindele de Candelarias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Veselin Kovandzhiyski.