Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Area Concor (993024) - Butifarras FC (778064) » 692020655: T69/J10/V

Liga 692020655 Información oficial sobre el partido 692020655 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / V.25 (5538)

Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido 1 - 0 Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido
Doru Froicu (60') 1 - 0
Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido 1 - 0 Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido 5 - 1 Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido
Es un cenizo 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Area Concor

Goles Goles

  • 124 Minuto 60 (Gol de penalti): Corria el minut 60, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. SQV s'avançava en el marcador després que en Doru Froicu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jacques Fernandes que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Doru Froicu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Butifarras FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Butifarras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Leo 'Messi' Messia va quedar-se sol davant el porter Dani Sardà, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ismaël Courtine que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Butifarras va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dani Sardà va desviar el xut final de Ovidiu Gheba després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Conrat Narbona Sales ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Conrat Narbona Sales va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mark Fischerbude de Butifarras es va guanyar la targeta groga merescudament.