Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A LO LOCO F.C (1601089) - Los Nauj (797519) » 692020414: T69/J6/V

Liga 692020414 Información oficial sobre el partido 692020414 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.21 (5534)

A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido 2 - 2 C.D. Real Zafra Alineación oficial del equipo 'C.D. Real Zafra' en el partido
Dimitri Libri (18') 1 - 0
Ulf Kaae (29') 2 - 0
2 - 1 Ireneusz Kubisztal (67')
2 - 2 Miloslav Spejchal (89')
A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido 2 - 2 C.D. Real Zafra Alineación oficial del equipo 'C.D. Real Zafra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido 0 - 1 C.D. Real Zafra Alineación oficial del equipo 'C.D. Real Zafra' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A LO LOCO F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dimitri Libri, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del LOCO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ulf Kaae va demostrar la seva experiència quan al minut 29 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sakari Palviainen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a LOCO al minut 9.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LOCO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Johann-Peter Dietinger va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LOCO, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Georgi Bonchev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Johann-Peter Dietinger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Emil Zagrajek va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Isra Cammany, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Thanailakis de LOCO es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

C.D. Real Zafra

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Zafra van mostrar una bona compenetració quan al minut 67 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ireneusz Kubisztal va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Miloslav Spejchal va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miloslav Spejchal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 22, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tadeusz Wileński va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ireneusz Kubisztal des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Zafra va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bozhidar Mihaylov es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jaume Campanyà va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Zafra va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tedo Larra.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Miloslav Spejchal va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miloslav Spejchal de Zafra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaume Campanyà de Zafra es va guanyar la targeta groga merescudament.