Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JOKER HOMER (1583066) - Real Ciudad de Murcia (799597) » 692020248: T69/J6/V

Liga 692020248 Información oficial sobre el partido 692020248 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.18 (5531)

JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido 0 - 2 Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido
0 - 1 Massimiliano Cantore (23')
0 - 2 Fatih Soydan (53')
JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido 0 - 2 Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido 1 - 1 Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 41,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOKER HOMER

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): JOMER van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Diego Teruel des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Elis Flinck de JOMER va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Derya Arslan al minut 35 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): JOMER enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JOMER va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enea Zamagni va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maximilian Zehmen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piercarlo Prestogiovanni de JOMER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Ignacio Adaimi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 23 de joc. Massimiliano Cantore es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Fatih Soydan va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Rzepiela, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ciudad va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ciudad a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gerard Borko va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Czesław Abram va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 63, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gerard Borko al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.