Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva St. Andreu (779864) - Tritanes (799467) » 692019548: T69/J14/V

Liga 692019548 Información oficial sobre el partido 692019548 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / V.5 (5518)

Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido 3 - 3 Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido
阿卜杜拉哈提 (Abdulahat) 阿卜杜乃斯尔 (Abdunesir) (2') 1 - 0
Mark Madsen (35') 2 - 0
2 - 1 Gorka Gardiazabal (55')
2 - 2 Gorka Gardiazabal (82')
2 - 3 Reg Butcher (86')
阿卜杜拉哈提 (Abdulahat) 阿卜杜乃斯尔 (Abdunesir) (87') 3 - 3
Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido 3 - 3 Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido 2 - 0 Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Esportiva St. Andreu

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 2 l'àrbitre va xiular un penal transformat per 阿卜杜拉哈提 (Abdulahat) 阿卜杜乃斯尔 (Abdunesir). Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de UESA. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Mark Madsen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 110 Minuto 87 (Gol de falta): 阿卜杜拉哈提 (Abdulahat) 阿卜杜乃斯尔 (Abdunesir) va aconseguir l'empat per a UESA mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 3 (Ocasión tiro lejano): Al minut 3 un refús amb el peu d'en Tibor Rágyánszki va anar a parar als peus del Bogdan Vlădan que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Fernando Homedes ja els havia advertit que el porter contrari, en Tibor Rágyánszki, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evaristo Bugarin de UESA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Evaristo Bugarin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Helge Rönnell va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tritanes

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Gorka Gardiazabal va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Tritanes va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 55.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 82 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gorka Gardiazabal de Tritanes marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Constantí Argelich la va convertir en gol amb un remat de cap en Reg Butcher tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 86 el marcador es va actualitzar: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Reg Butcher, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ignacio Barros Aguado de Tritanes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!