Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nastic_Pucela (1435093) - Camerún Futbito (775469) » 692019375: T69/J12/V

Liga 692019375 Información oficial sobre el partido 692019375 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / V.2 (5515)

Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 0 - 3 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
0 - 1 Bogdan-Sorin Ţipău (15')
0 - 2 Raúl Tallón (22')
0 - 3 Raúl Tallón (84')
Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 0 - 3 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 1 - 0 Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nastic_Pucela

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Enrique Romero Hernández va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wilson Salgado de Nastic_Pucela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bopha Uy de Nastic_Pucela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): El Camerún era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bogdan-Sorin Ţipău va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Raúl Tallón de Camerún va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nastic_Pucela. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Tallón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Camerún es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Camerún va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Endel Mets va anar a parar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Camerún van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Tallón, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.