Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maestromadridista (1420742) - Atlético Mallorca (1332554) » 692017068: T69/J10/IV

Liga 692017068 Información oficial sobre el partido 692017068 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / IV.25 (3448)

maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 0 - 3 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
0 - 1 Roelly George (30')
0 - 2 Thore Stroh (40')
0 - 3 Mykhailo Verkhovod (61')
maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 0 - 3 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 0 - 1 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maestromadridista

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Haritz Ibarregia va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de maestromadridista que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 289 Minuto 49 (Ocasión evento especial): Àngel Funollet va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 49, però no s'esperava que en 裕磨 (Yuma) 田口 (Taguchi), encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Haritz Ibarregia va ridiculitzar a en Meldutis Plenis amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El maestromadridista va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Roberto Stramare va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de maestromadridista va anar a parar a la dreta de l'atac on en Àngel Funollet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Atlético Mallorca

Goles Goles

  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Atlético va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Roelly George en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 40 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Atlético volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 40 van aconseguir marcar quan en Thore Stroh va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 2.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Passaven 61 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mykhailo Verkhovod va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atlético la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.