Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Geal Sporting (989758) - CF Mieres Del Camín (118358) » 690995370: T69/R1

Copa 690995370 Información oficial sobre el partido 690995370 en Hattrick

06.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 1

Geal Sporting Alineación oficial del equipo 'Geal Sporting' en el partido 6 - 3 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Geal Sporting Alineación oficial del equipo 'Geal Sporting' en el partido 3 - 1 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
Tiene bastante suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geal Sporting

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Sporting va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 20, quan Jesús Marañón, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 89 i semblava que Sporting desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Abdelqouddous Razani va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 105 Minuto 103 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Raúl López Ruiz va descol·locar totalment la defensa contrària i Félix Samaniego no va perdonar i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdelqouddous Razani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdelqouddous Razani va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ramón Verganza va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Uceda de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Abdelqouddous Razani, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Aleksander Wardziński va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Sporting i 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic José Sáez Barrio va clavar el 4 - 3 per a Sporting amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Abdelwarith El-Alami de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aleksander Wardziński en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Sporting Adrián Uceda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aleksander Wardziński es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.

CF Mieres Del Camín

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CF Mieres va ser finalitzada des de l'esquerra per Frank Immen al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CF Mieres prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Frank Immen.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): CF Mieres agafava avantatge al minut 93 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Klemens Huttunen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Yannik Hippe no va ser aprofitada per en Sönke Tamele que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): CF Mieres quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Klemens Huttunen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Zygmunt Wolanin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José María Vango va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de CF Mieres Klemens Huttunen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José María Vango. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de CF Mieres, Florentino Goi, col·locà la pilota just a les mans d'en José María Vango. El marcador: 4 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rudolf Choryłek xutant per a CF Mieres va fer anar la pilota just on la volia, però José María Vango, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.