Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brea (48990) - F.C.RodiMax (314051) » 690994930: T69/R1

Copa 690994930 Información oficial sobre el partido 690994930 en Hattrick

06.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 1

Brea Alineación oficial del equipo 'Brea' en el partido 4 - 2 F.C.RodiMax Alineación oficial del equipo 'F.C.RodiMax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Brea Alineación oficial del equipo 'Brea' en el partido 3 - 2 F.C.RodiMax Alineación oficial del equipo 'F.C.RodiMax' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brea

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Filippo Passiatore va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Brea.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Jaime Vizcaya entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Brea, un peu providencial d'en Eduardo Buelvas va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Lionel Frère va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Fermín Goyaes va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 48 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jesús Marimbaldo Díaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Brea se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eduardo Ondona per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Edmund Michelbach va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Lionel Frère de Brea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C.RodiMax

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Virgilio Guixós va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el F.C.RodiMax va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 64.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de F.C.RodiMax va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Elmar Kuchen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Wojciech Pandel va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pál Illés va impedir que reduïssin les diferències al marcador.