Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BurelaCF (435136) - MiGranadaCF (1420665) » 690994570: T69/R1

Copa 690994570 Información oficial sobre el partido 690994570 en Hattrick

06.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 1

BurelaCF Alineación oficial del equipo 'BurelaCF' en el partido 0 - 2 MiGranadaCF Alineación oficial del equipo 'MiGranadaCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BurelaCF Alineación oficial del equipo 'BurelaCF' en el partido 0 - 1 MiGranadaCF Alineación oficial del equipo 'MiGranadaCF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BurelaCF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BurelaCF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Daniel Goidan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): BurelaCF van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 29 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Josué Tricaz no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BurelaCF Ernesto Romay Bermúdez quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Raúl Villaragut l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Josué Tricaz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

MiGranadaCF

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MiGranadaCF prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Niko Märsynaho.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): En Niko Märsynaho entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MiGranadaCF, un peu providencial d'en Roberto Darder va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Aboubekr Haytour, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Vargas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juraj Gorig va entorpir al marcador d'en Daníel Vilhjálmsson per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a MiGranadaCF al minut 28, però el xut de Berke Can Gürkal va topar amb la tanca defensiva.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 54 per Berke Can Gürkal va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Víctor Vargas de MiGranadaCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.