Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E.C CONCACHO (1588545) - Irmandiños F.C. (1454930) » 690994412: T69/R1

Copa 690994412 Información oficial sobre el partido 690994412 en Hattrick

06.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 1

E.C CONCACHO Alineación oficial del equipo 'E.C CONCACHO' en el partido 8 - 6 Irmandiños F.C. Alineación oficial del equipo 'Irmandiños F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
E.C CONCACHO Alineación oficial del equipo 'E.C CONCACHO' en el partido 2 - 1 Irmandiños F.C. Alineación oficial del equipo 'Irmandiños F.C.' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.C CONCACHO

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Thomas Faber al minut 29, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al CONCACHO i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Thomas Faber va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Christoph Kromberg de CONCACHO aconseguir un gol al minut 98 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Óscar Laguna va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ville Kivenjuuri rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ville Kivenjuuri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Óscar Laguna va clavar el 5 - 4 per a CONCACHO amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ignacio Aguilo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a CONCACHO.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Sebastien Stevens de CONCACHO és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 7 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Hlynur Eyjólfsson de CONCACHO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ben-Marlin Diestelhaus en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 6.

Irmandiños F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 49 en Raimunde Marín va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Matthieu de Bont podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Daniel Huar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Irmandiños.
  • 161 Minuto 106 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 106 minuts Carlos Nobre Gomes Machado va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Guenter Hemetsberger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Irmandiños que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Sedray Batouli per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 32, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Louis Imandt de Irmandiños va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sedray Batouli al minut 56 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sedray Batouli va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Louis Imandt va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Sedray Batouli aquest no va estar a l'altura.
  • 209 Minuto 94 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Carlos Nobre Gomes Machado van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Hlynur Eyjólfsson a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 243 Minuto 101 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Irmandiños van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Guenter Hemetsberger va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Nobre Gomes Machado de Irmandiños amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Irmandiños, Louis Imandt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Irmandiños Sedray Batouli no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sebastien Stevens es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! León Briceño de Irmandiños va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Irmandiños, Guenter Hemetsberger, col·locà la pilota just a les mans d'en Sebastien Stevens. El marcador: 7 - 6.