Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.M Reloaded (993499) - lisergicos united (490221) » 690149312: T68/R10

Copa 690149312 Información oficial sobre el partido 690149312 en Hattrick

16.02.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 10

A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 1 - 3 lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 0 - 2 lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E.M Reloaded

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Chagatai 'Genghis Khan' Magnai de A.E.M va fer un bon esprint per escapar-se de Igor Dědeček i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de A.E.M va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Silvestre Giraldo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): A.E.M van sortir al contraatac al minut 37, però Isaías Rojas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): A.E.M van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 68 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Baligh 'Ayatollah' AlAlami no va ser gens encertat.

lisergicos united

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del lisergicos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jacobo Hoz Mulero, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jacobo Hoz Mulero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a lisergicos.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, un xut de Leonid Păcală des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Provokentios Karanikolas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 22, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): El lisergicos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 38 amb un llançament de falta perillós. En Igor Dědeček però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio Cicco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Martin Koncsik va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Iulian Călianu va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Igor Dědeček, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Cicco va superar els defenses rivals per velocitat al minut 89 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.