Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las rb (1597663) - Rapidos y cojos FC (1591881) » 689737440: T68/R5

Copa 689737440 Información oficial sobre el partido 689737440 en Hattrick

12.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 5

las rb Alineación oficial del equipo 'las rb' en el partido 2 - 5 Los_Miguelitos_HT Alineación oficial del equipo 'Los_Miguelitos_HT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
las rb Alineación oficial del equipo 'las rb' en el partido 3 - 0 Los_Miguelitos_HT Alineación oficial del equipo 'Los_Miguelitos_HT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las rb

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del las s'esgargamellaven dempeus per esperonar Atanas Vukov que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al las una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Rodrigo Vilallonga, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Fernando Reina va estar a punt de marcar al minut 27 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Al minut 103 es va veure una gran oportunitat per a las per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rodrigo Vilallonga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106, Paco Pérez-Blanco arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): En Atanas Vukov del las ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Julio Carlot de las amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Paco Pérez-Blanco de las anava molt fort i col·locat però Bagher Maowas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Joris Du Pre de las va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de las Ferran Baixauli va intentar enganyar Bagher Maowas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.

Los_Miguelitos_HT

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Borja Gutiérrez de Solar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 56, quan Enrique Montalvo va posar els visitants Los_Miguelitos_HT per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mateus Parisi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Borja Gutiérrez de Solar, als 17 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Borja Gutiérrez de Solar va estar a punt de posar per davant a Los_Miguelitos_HT amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jan-Willem Hiddink va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Carlo van Scherrenburg, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Carlo van Scherrenburg va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Borja Gutiérrez de Solar va marcar al minut 100 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 109 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Los_Miguelitos_HT, l'equip va recuperar la pilota al minut 109 i va contraatacar. En Enrique Montalvo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sandis Cērmītis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Sandis Cērmītis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Los_Miguelitos_HT.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Los_Miguelitos_HT, Jorge Felisberto, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Otto Fiausch va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 5.