Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wits F.C (30781) - Oneitorrr F.C (438079) » 689632568: T68/R4

Copa 689632568 Información oficial sobre el partido 689632568 en Hattrick

05.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 4

Wits F.C Alineación oficial del equipo 'Wits F.C' en el partido 1 - 4 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wits F.C Alineación oficial del equipo 'Wits F.C' en el partido 2 - 1 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,8 % 10,7 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wits F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Wits va reduir el marcador al minut 68 a 1 - 2 quan Jorge Luis Santos va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7, Thawan Sinklud quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Józef Guca va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 14 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 200 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 66 amb una falta ben llançada per en Adam Piechaczek, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Wits va ser a punt de marcar al minut 86, quan el seu jugador Jury Pivavarau va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Bertrand Ducouret de Wits es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Oneitorrr F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Mikel García va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Josep Joaquim Munar va augmentar l'avantatge de Oneitorrr a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del Oneitorrr va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Benjamin Barrière, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Otakar Jiroš de Oneitorrr va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jordi Valldaura que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Oneitorrr van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Mikel García des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Ali Haydar Durusoy va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Mikel García que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.