Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaske (122013) - The New Komys Team (774815) » 689632499: T68/R4

Copa 689632499 Información oficial sobre el partido 689632499 en Hattrick

05.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 4

Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido 4 - 3 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido 5 - 1 The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaske

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Alejandro Barrera es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Alejandro Barrera s'emportà una gran ovació del públic local al minut 58, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 del partit, el jugador José Ganca de Jaske va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 122 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Jaske contenien la respiració mentre en José Ganca s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Marius Arvunescu va estar a punt d'empatar per a Jaske quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dave Blangetti va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Antonio De Grazia va estar a punt de marcar al minut 15 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Jaske enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Enrique Valdés Correa no va entrar per centímetres.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Jaske per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio De Grazia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Ibaigane hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en José Murua havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En Antonio De Grazia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jaske se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Murua.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Enrique Valdés Correa de Jaske va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Foguet de Jaske amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The New Komys Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Angelantonio Bonistalli donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): En Aureliano Fontáns va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Edgar Rodríguez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Komys.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 20 (Ocasión de falta): José Mateo-Sagasta va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 273 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Komys va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan María Robledo va desviar el xut final de Angelantonio Bonistalli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 290 Minuto 111 (Ocasión de falta): En Aureliano Fontáns va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Nazario Dorca de Komys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gino Taihuttu de Komys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.