Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Radical Jokers (312071) - Tango & Donna (121875) » 689632443: T68/R4

Copa 689632443 Información oficial sobre el partido 689632443 en Hattrick

05.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 4

Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 5 - 7 Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Radical Jokers Alineación oficial del equipo 'Radical Jokers' en el partido 2 - 2 Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido
Tiene bastante suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radical Jokers

Goles Goles

  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Benjami Hakio era molt més ràpid que el defensa Roberto Pérez. Al minut 42, el jugador de Radical va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 104 Minuto 50 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Radical al minut 50. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Anthony Madu va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Ignacio de Dios de Radical va demostrar les seves habilitats al minut 67 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 70 minuts quan Benjami Hakio va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Alejandro Echaniz, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pablo Maestro González hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 214 Minuto 43 (Ocasión de penalti): 孙 (Sun) 兴骏 (Xingjun) va errar un penal al minut 43 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 106, Ignacio de Dios de Radical va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Tihon Gărgăun de Radical anava molt fort i col·locat però Diego Hernán Boubila no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Alejandro Echaniz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Radical.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Vitalic Fotescu, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Diego Hernán Boubila va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Radical i 5 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Radical Ignacio de Dios va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Tango & Donna

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dejan Grilč que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tango.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Tango va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adi Sachelarescu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Alexandr Kárník va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Tango, al minut 44. El marcador va canviar a 1 - 3.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Tango va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Dejan Grilč va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 95, quan en Jürgen Mayerhofer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jürgen Mayerhofer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Dejan Grilč de Tango, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tihon Gărgăun en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jürgen Mayerhofer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Tango Pablo Vasallo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tihon Gărgăun es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.