Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASTVRICA (799453) - GibraCity Sports (1597519) » 689632331: T68/R4

Copa 689632331 Información oficial sobre el partido 689632331 en Hattrick

05.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 4

LosRenacidos Alineación oficial del equipo 'LosRenacidos' en el partido 1 - 2 Scorpion C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpion C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LosRenacidos Alineación oficial del equipo 'LosRenacidos' en el partido 2 - 1 Scorpion C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpion C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosRenacidos

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Pelegrí Balsells, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Alejandro Tordesillas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LosRenacidos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Pelegrí Balsells del LosRenacidos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Tordesillas va estar a punt d'empatar per a LosRenacidos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Florin Iepure va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Javier Roldán.

Scorpion C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Brendan Levine que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 108 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 108 minuts, el tirador de faltes del Scorpion va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Avelino Deserto, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Scorpion que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eugeniusz Chodkiewicz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Scorpion van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marco Cimolini va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Marcos Sevilla de Scorpion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.