Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gatanegra (434423) - U.D. Castilla (795763) » 689632065: T68/R4

Copa 689632065 Información oficial sobre el partido 689632065 en Hattrick

05.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 4

Barça l'únic Alineación oficial del equipo 'Barça l'únic' en el partido 2 - 3 U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barça l'únic Alineación oficial del equipo 'Barça l'únic' en el partido 2 - 2 U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,4 % 33,5 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça l'únic

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Klemens Kachelrieß va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 40.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Lenon van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Andrea Barcaroli en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Lenon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jacob Murunga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Samim Otlu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Klemens Kachelrieß de Lenon va intentar batre la porteria rival al minut 59 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en João Marinho Tavares Gomes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lenon Andrea Barcaroli quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

U.D. Castilla

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Castilla va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Per Sjurelv va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Castilla va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Diego Ribera aconseguint el 1 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Diego Ribera, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Castilla van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Diego Ribera no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Diego Ribera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Castilla va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Yann Frémont, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Achim Lohrum no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Diego Ribera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Per Sjurelv es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.