Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC DELUXIA (1369695) - edurodrifer u. d. (1461528) » 689631951: T68/R4

Copa 689631951 Información oficial sobre el partido 689631951 en Hattrick

05.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 4

es-pau-ña Alineación oficial del equipo 'es-pau-ña' en el partido 0 - 5 edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
es-pau-ña Alineación oficial del equipo 'es-pau-ña' en el partido 0 - 2 edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

es-pau-ña

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Fryderyk Zagała de es-pau-ña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

edurodrifer u. d.

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eduardo Parreño va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Eduardo Parreño va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al edurodrifer per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Bastien Biencourt. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Yufran Lwali de edurodrifer va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Yufran Lwali de edurodrifer va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eduardo Parreño de edurodrifer va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Gastone Perona que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Yufran Lwali de edurodrifer va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 49 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.