Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Santullan (993155) - Batea FS (801106) » 689486390: T68/R3

Copa 689486390 Información oficial sobre el partido 689486390 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

Sporting de Santullan Alineación oficial del equipo 'Sporting de Santullan' en el partido 2 - 0 U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Santullan Alineación oficial del equipo 'Sporting de Santullan' en el partido 4 - 0 U.D. Ronda de Nelle Alineación oficial del equipo 'U.D. Ronda de Nelle' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Santullan

Goles Goles

  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ricardo Generes es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Luis Gorena per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 80 passava a ser 1 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Santullan va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ron Custers, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Federico Guergue va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santullan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Markos Kiriazis va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

U.D. Ronda de Nelle

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Sergio Fernández va estar a punt de posar per davant a Ronda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Azibar Gorika va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ronda que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordi Soley, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Federico Corn va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Azibar Gorika va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrea Martínez Delgado, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.