Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BaLdOvAr (994022) - San Felipe II F.C. (1454929) » 689486321: T68/R3

Copa 689486321 Información oficial sobre el partido 689486321 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 1 - 2 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 4 - 0 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaLdOvAr

Goles Goles

  • 109 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Pablo Umbría es va complicar la vida al minut 9 intentant esquivar Claudiu Moşu en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Felipe, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al BaLdOvAr una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Barsegh Pedrosyan, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Barsegh Pedrosyan va marxar per velocitat al minut 27 i va fer una passada de la mort a Inti Muñoz, però aquest va fallar.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Inti Muñoz de BaLdOvAr va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a BaLdOvAr per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xusto Caxiao, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

San Felipe II F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Felipe era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ezio Ghedin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Felipe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pier Luigi Margolfo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Felipe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pierpaolo Stecchelli va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Felipe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pierpaolo Stecchelli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Felipe, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En Jean-Pierre Girardot va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.