Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico carraixetella (436098) - VALENCIA C.F (434051) » 689485794: T68/R3

Copa 689485794 Información oficial sobre el partido 689485794 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 3 - 2 VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 2 - 1 VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico carraixetella

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Hermínio Pancas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 33, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): ac va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 54 Thomas Martins de Lima va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 112 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 112 gràcies a la jugada de Marc Villalbí, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ac 黄 (Huang) 丹偉 (Danwei) quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Artem Gurevich l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): ac va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Ivano Boriello va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Marc Villalbí va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Martins de Lima de ac va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Álvarez Miguel de ac es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Ivano Boriello de ac va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hermínio Pancas.

VALENCIA C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Henk Roelfs donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 107 Minuto 68 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Antoniy Vendin! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 30 per Gonzalo Ithurbide va anar a parar a la creueta.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Samuel Seras Blanco, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antoniy Vendin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Bharat Mukherjee va estar a punt de posar per davant a VCF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Samuel Seras Blanco va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ac. La jugada d'estratègia del VCF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Henk Roelfs va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 270 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Gonzalo Ithurbide va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 90. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): VCF va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Samuel Seras Blanco va desviar el xut final de Henk Roelfs després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Albert Matarredona sol davant la porteria al minut 114, però la seva rematada va ser molt fluixa.