Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xexo FC (772524) - los Abejarucos (1581982) » 689485733: T68/R3

Copa 689485733 Información oficial sobre el partido 689485733 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 5 - 7 los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 1 - 2 los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido
Tiene mucha potra 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,9 % 50,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xexo FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Michal Jando, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Xexo es posava per davant!
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Xexo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raúl Dolz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 114 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 114, Michal Jando de Xexo empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Tamayo va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Felipe Bejega va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Pérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Raúl Dolz va entorpir al marcador d'en Klaudio Nekotxea per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vlad Cioveie. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Hueber de Xexo es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Arsèni Garrigós va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Xexo a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Raúl Dolz de Xexo anava molt fort i col·locat però Felipe Bejega no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Xexo, Raphael Wriezen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Xexo, Islam Ismoilov, col·locà la pilota just a les mans d'en Felipe Bejega. El marcador: 5 - 6.

los Abejarucos

Goles Goles

  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Énès Bouchet va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 73.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Abejarucos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Peppe Mancarella, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 118 Minuto 95 (Gol evento especial córner peinado): Iliya Goranov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Abejarucos, Simcha Koifman, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Jamal Safa va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Iliya Goranov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sreten Kankaraš de Abejarucos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jamal Safa de Abejarucos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raphael Wriezen en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Abejarucos Uwe-Hellmuth Czich no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raphael Wriezen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Felipe Bejega va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Énès Bouchet anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Abejarucos.