Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diablillos99 FC (1458551) - pataboy (433853) » 689485621: T68/R3

Copa 689485621 Información oficial sobre el partido 689485621 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

Pradilla FC Alineación oficial del equipo 'Pradilla FC' en el partido 4 - 5 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pradilla FC Alineación oficial del equipo 'Pradilla FC' en el partido 1 - 2 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Tiene bastante suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pradilla FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Teodoro Dante va donar a Pradilla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en František Kampoš! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pradilla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Bonifác Ladziansky va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Pradilla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oliver Fernald en un 1 contra 1 amb el porter Sergio Núñez Alvar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alejandro Morlanes va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hugo Carrere de Abense rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): En Joaquim Casadesús del Pradilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Al minut 109 es va veure una gran oportunitat per a Pradilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristian Frosi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernhard Kronthaler de Pradilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): František Kampoš de Pradilla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sergio Núñez Alvar en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pradilla 袁 (Yuen) 福陽 (Fuyang) va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Cristian Frosi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Pradilla.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pradilla Hugo Carrere de Abense va intentar enganyar Sergio Núñez Alvar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Alejandro Morlanes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Pradilla.

pataboy

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): pataboy van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 62, quan Ubaldo Pepe va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de 袁 (Yuen) 福陽 (Fuyang), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pepe Solano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pataboy va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos José Gasque, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Alejandro Urones quasi aconsegueix empatar per pataboy al minut 34, però 袁 (Yuen) 福陽 (Fuyang) va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pataboy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Ramos García, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Luis Ramos García va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 98, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 袁 (Yuen) 福陽 (Fuyang) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Es duien 111 minuts de partit jugats quan Luis Ramos García va estar a punt de posar per davant a pataboy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 袁 (Yuen) 福陽 (Fuyang) va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sergio Núñez Alvar de pataboy va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Alexander Rachev va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de pataboy Alejandro Urones no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 袁 (Yuen) 福陽 (Fuyang) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de pataboy, Jesús Galaín, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Carlos José Gasque va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.