Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makaveli The Don FC (1591174) - Danwikis (1432060) » 689485450: T68/R3

Copa 689485450 Información oficial sobre el partido 689485450 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

Makaveli The Don FC Alineación oficial del equipo 'Makaveli The Don FC' en el partido 1 - 9 Danwikis Alineación oficial del equipo 'Danwikis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Makaveli The Don FC Alineación oficial del equipo 'Makaveli The Don FC' en el partido 0 - 6 Danwikis Alineación oficial del equipo 'Danwikis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makaveli The Don FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Makaveli prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Emelino Blanquer va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guido Capelo de Makaveli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Guido Capelo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Danwikis

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 37 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Danwikis. Ahmad 'Rastaman' El-Fassi el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Danwikis va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 41. Holger Brehler va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Domenico Rubado va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Ahmad 'Rastaman' El-Fassi va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Danwikis gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Valmore Uzcátegui va aprofitar un error defensiu al minut 53, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Danwikis.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66, una falta xutada per Ahmad 'Rastaman' El-Fassi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 6 per a Danwikis. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Danwikis va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Chiel van de Worp, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 7.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Leon Dutzler va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Danwikis, Xián Cebeiro, que va marcar, sense saber com, el 1 - 8.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Domenico Rubado va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 9 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Daniel Souffrant. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chiel van de Worp.