Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Super Xulo (794096) - Excel.lent Futbol Team (441545) » 689485396: T68/R3

Copa 689485396 Información oficial sobre el partido 689485396 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

Super Xulo Alineación oficial del equipo 'Super Xulo' en el partido 4 - 5 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Super Xulo Alineación oficial del equipo 'Super Xulo' en el partido 3 - 2 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Xulo

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Florent Demoulin de Super, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dima Hod, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 l'àrbitre va premiar Super amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Dima Hod va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 70 gràcies a la jugada de Kosta Soldatović, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Excel.lent Futbol Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 18 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Xavi Giralt marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Czesław Wyrwa va deixar la defensa rival amb un pam de nas. José Galdeano va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Excel.lent posava el marcador 2 a 2.
  • 107 Minuto 51 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Excel.lent Xavi Giralt va anotar el 3 - 3 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Ignat Popov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jon Ander Kanpo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Czesław Wyrwa, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 5 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan José Galdeano va estar a punt de posar per davant a Excel.lent amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Máximo Serrano Ezquerra va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Excel.lent va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Xavi Giralt va quedar-se sol davant el porter Máximo Serrano Ezquerra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Acorán Rivas Barón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.