Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ppistoleroos (1437614) - C.D. TALISMANES (439473) » 689485258: T68/R3

Copa 689485258 Información oficial sobre el partido 689485258 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

The chichos Alineación oficial del equipo 'The chichos' en el partido 1 - 3 C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The chichos Alineación oficial del equipo 'The chichos' en el partido 0 - 2 C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The chichos

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): chichos va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ramon Blanch, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marius Metti que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): chichos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Alejandro Naranjo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de chichos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Klaas Slagboom va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de chichos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Michael Parisotto va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Parisotto de chichos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramon Blanch.

C.D. TALISMANES

Goles Goles

  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ildefonso Dieste marqués l'empat. Al minut 39 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Antonio Zaera va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al TALISMANES per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 66. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ildefonso Dieste. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Federico Vergara Giles de TALISMANES no va ser gol per ben poc.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Luis Capi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Carlos Barrionuevo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Cástor Lacalle Tejada va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Federico Vergara Giles. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.